OFERTY GRUPOWE

OFERTA BANKIETOWA

SZCZEGÓŁY OFERTY

W ramach tej oferty obowiązuje szwedzki stół i stoliki koktajlowe. Przygotowaliśmy dla Państwa dwie oferty Bufetu oraz ofertę Finger Food.

Dowiedz się więcej

KOLACJA ZASIADANA

SZCZEGÓŁY OFERTY

W ramach tej oferty otrzymają Państwo dedykowane dania serwowane do stoły przez kelnera z specjalnego set-menu.

Dowiedz się więcej

OPEN BAR

SZCZEGÓŁY OFERTY

W ramach oferty open bar mogą zamawiać Państwo wymienione alkohole, koktajle, drinki oraz napoje zimne i gorące przez 4 godziny trwania imprezy.

Dowiedz się więcej

FINGERFOOD

13 pln netto/szt. sugerowana ilość 5-8 szt. na osobę
Shot z krewetką w tempurze

melon / mięta / tequila / ogórek

Shot z tofu w tempurze

salsa mango / chili / melon

Bruschetta z pomidorami

mozzarella / oliwki / pesto bazyliowe / bagietka

Grzanka z kozim serem

burak/ salsa orzechowa / rukola

Kanapeczka z szynką Parmeńską

ser gorgonzola / orzechy włoskie / gruszka / rukola / bagietka

Kanapeczka z piersią z kaczki

remulada selerowa / żurawina / bagietka

Tatar wołowy na pieczywie razowym

ogórek kwaszony / szalotka / suszone żółtko / majonez pietruszkowy

Siekany tuńczyk na pumperniklu

Sezam / wakame / Philadelphia

Grzanka z kozim serem

burak / salsa orzechowa / rukola

Łosoś wędzony na bagietce

pieczona papryka / serek chrzanowy / pesto z kopru / bagietka

Szpadka z tuńczyka

teriyaki / sezam / arbuz / tykwa

Mini sałatka z kurczakiem

pomidorki cherry / ogórek / edamame / surimi / sos koktajlowy

Mini paszteciki z wołowiną

pieprz syczuański / kolendra / dip jogurtowy / mięta / czosnek

Mus mascarpone

morele z rumem / biszkopt w kawie

Mini sernik z białą czekoladą
Pana cotta waniliowa z musem mango

BUFET I

170 PLN netto / os
Przekąski zimne:
Tatar z pomidora

baba ghanoush / czarnuszka / prażone orzechy nerkowca

Polędwiczki wieprzowe sous vide

sos tatarski / chrzan śmietanowo-winny

Sałata rzymska

grillowany kurczak / ser camembert / żurawina / vinegrette

Carpaccio z marynowanego buraka

zapiekany ser kozi / roszponka / orzechy ziemne w słonym karmelu

Wolno pieczony schab wieprzowy

sos porowy / czerwony pieprz

Pieczywo
Zupa:
Krem gruszka-pietruszka

grzanki ziołowe

Danie Główne:
Żeberka wieprzowe

orzechy ziemne / caponata warzywna / BBQ

Filet z kurczaka zagrodowego

szpinak / sos gorgonzolla / pomidorki koktailowe

Eskalopki z pstrąga potokowego

sos śmietanowo-winny / pesto z suszonych pomidorów

Dodatki:
Pieczone ziemniaki / rozmaryn / czosnek
Ryż w curry

BUFET II

240 PLN netto / os
Przekąski zimne:
Tatar z polędwicy wołowej

szalotka / kwaszony ogórek / majonez pietruszkowy

Pieczony rostbef rasy Hereford

sos chrzanowy / rukola / pieprz zielony marynowany

Łosoś wędzony

segmenty cytrusów / rukola / aioli cytrynowe

Sałata rzymska

grillowany kurczak / crispy becon / aioli / cheery

Pierś z kaczki sous vide

chutney ze śliwek / pomarańczowe glaze

Siekany tuńczyk

guacamole / chips kukurydziany papadums / teryjaki / czarnuszka

Pieczywo
Zupa:
Capuccino z borowików tymiankiem pachnące

groszek ptysiowy

Danie główne:
Udka z kaczki confite

pieczone jabłka / majeranek

Beef Bourgignon w czerwonym winie
Pieczony łosoś w liściu bananowca

kafir / trawa cytrynowa / sos śmietanowy

Gnocchi z kozim serem

pesto bazyliowe / rukola / parmezan

Dodatki:
Kluski kładzione z masłem szałwiowym
Kapusta w pomidorach kminkiem pachnąca
Pieczone ziemniaki po Polsku

SET MENU I

210 PLN netto / os
Przystawki w stole:
Tatar z pomidora

guacamole / granola orzechowa / chips ziemniaczany

Carpaccio z polędwicy wołowej

majonez truflowy / kapary / suszone pomidory / rukola

Deska serów

bursztyn / rubin / szafir / chutney z moreli

Skrzydełka z kurczaka

masło orzechowe/ majonez jalapeño / BBQ / warzywa sezonowe

Sałata z piersią z kurczaka

mix sałat / pomidorki cherry / edamame / Philadelphia / parmezan / ogórek / sos winegret

Pieczywo / oliwa z oliwek

Danie główne do wyboru przez Gości:
Medaliony z polędwicy wołowej

foie gras / gratin ziemniaczane / sos pieprzowy / szpinak

Filet z łososia

risotto portobello / sos śmietanowy z zielonym pieprzem

Ravioli ze szpinakiem i ricottą

sos z pomidorków koktajlowych / parmezan / rukola

Deser:
Sernik Philadelphia

mus malinowy / karmel / biała czekolada

SET MENU II

260 PLN netto / os
Przystawki w stole:
Tatar z polędwicy wołowej

ogórek kwaszony / szalotka / suszone żółtko / majonez pietruszkowy

Carpaccio z ośmiornicy

rukola / sos cytrynowy / oliwa / oliwki / imbir / kapary

Deska podsuszanych mięs i wędlin

beef yerky / szynka parmeńska / nduje /  bresaola / salami levoni / chorizo Castellano / karczochy

Sałata z polędwicą wołową

ricotta / orzeszki pini / edamame / sos winegret balsamiczny

Krewetki

imbirowa marchewka / sezam / czosnek / chili / teriyaki / sos sojowy / sos winno-maślany

Pieczywo / oliwa z oliwek

Danie główne do wyboru przez Gości:
Top Loin Stek z polskiej jałówki

frytki / sos pieprzowy

Kulbin

szpinak / gratin ziemniaczane / sos na maślance z chili

Stek z kalafiora

tempura / czarnuszka / sałata rzymska w emulsji maślano-winnej / pomidorki cherry

Deser:
Czekoladowe Trio

mus waniliowy / sos wiśniowy

SET MENU III VIP

330 PLN netto / os
Przystawki w stole:
Bresaola

chutney z borowików / oliwa truflowa / parmezan / rukola

Siekany tuńczyk

sezam / sos sojowy / crème fraiche / popcorn z gryki

Carpaccio z łososia

kapary / orzeszki pini / sos winegret z Calvadosem

Tatar z jelenia

żubrówka / musztarda dijone / Worchestershire / ogórek piklowany / puder borowikowy

Ser Gruyerre

winogrona / orzechy / domowe ciastka owsiane

Pieczony rostbef

roszponka / gruszka / sos gorgonzola / orzechy włoskie / pomidorki cherry

Pieczywo / oliwa z oliwek

Dania główne do wyboru przez Gości:
Rib-Eye Stek Argentyna

frytki / pieczone warzywa / sos pieprzowy

Tuńczyk Bonito

sezam / opiekane ziemniaki / salsa paprykowa z kaparami i chili

Risotto porcini

borowiki / parmezan

Deser:
Beza

krem mascarpone / owoce sezonowe

Open Pepper Bar Classic

170 PLN netto / os [4h]
Welcome drink:

kieliszek Prosecco

Soft Drinks:

Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Sprite, Kinley Tonic

Soki:

owocowe w karafkach

Woda:

gazowana / niegazowana w dzbankach

Piwo lane:

Żywiec

Wino domowe:

białe i czerwone

Kawa, Herbata

Open Pepper Bar Professional

250 PLN netto / os [4h]
Welcome drink:

kieliszek Prosecco z owocami

Soft Drinks:

Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite, Kinley Tonic

Soki:

owocowe w karafkach

Woda:

gazowana / niegazowana w dzbankach z miętą i cytryną

Piwo lane:

Żywiec

Wino domowe:

białe i czerwone, Prosecco

Wódka:

Smirnoff Black

Whisky:

Grant’s

Rum:

Captan Morgan White

Captain Morgan Dark

Captain Morgan Spiced

Gin:

Gordon’s London Dry

Gordon’s Pink

Gordon’s Sicilan Lemon

Gordon’s 0%

Martini:

Extra Dry / Rosso / Blanco / Fiero

Drinki:

Gin Tonic

Beef Elderflower

Cuba Libre

Kawa, Herbata

Open Pepper Bar Premium

330 PLN netto / os [4h]
Welcome drink:

kieliszek Prosecco z owocami

Soft Drinks:

Coca Cola, Coca Cola Zero, Sprite, Kinley Tonic

Soki:

owocowe w karafkach

Woda:

gazowana / niegazowana w dzbankach z miętą i cytryną

Piwo lane:

Żywiec, Żywiec Białe

Wino domowe:

białe i czerwone, Prosecco

Wódka:

Smirnoff Black

J.A. Baczewski

Whisky:

Grant’s

Johnnie Walker Black

Bulleit Bourbon

Rum:

Captan Morgan White

Captain Morgan Dark

Captain Morgan Spiced

Gin:

Gordon’s London Dry

Gordon’s Pink

Gordon’s Sicilan Lemon

Gordon’s 0%

Tanqueray London Dry

Tanqueray Flor De Sevilla

Martini:

Extra Dry / Rosso / Blanco / Fiero

Tequila:

Olmeca Silver

Olmeca Gold

Cognac:

Hennessy V.S.

Likiery:

Jägermeister

Drinki:

Gin Tonic

Beef Elderflower

Cuba Libre

Pornstar Martini

Wódka Sour

Whisky Sour

Aperol Spritz

Kawa, Herbata

OFERTA ŚWIĄTECZNA

SZCZEGÓŁY OFERTY

Oferta dostosowana do imprez z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Przygotowaliśmy dla Państwa dwie oferty: Bufet oraz Kolacja podawana do stolika.

Dowiedz się więcej

Bufet Świąteczny

249 pln netto/os.

Przekąski Zimne

Śledzie w białej cebuli

musztarda francuska / przyprawy korzenne

Łosoś wedzony

burak piklowany / rukola / kwaszony ogórek / ziemniaj z gzikiem

Schab wolno pieczony

sos tatarski / morele w rumie

Pierogi

kapusta / grzyby

Pieczone pate z mięs mieszanych

szuba buraczkowa z twarogiem i creme fraiche

Dorsz

mączka kukurydziana / sos z porów i wędzonych śliwek

Sałata szopska

wędzony twaróg / burak balsamiczny / rukola

Zupa

Krem z borowików

groszek ptysiowy

Barszcz czerwony

łazanki

Danie główne

Łosoś

sos szpinakowy / suszone pomidory / ser feta

Udka z kaczki confit

sos żurawinowy

Eskalopki ze schabu

sos tymiankowy / portobello

Ravioli ze szpinakiem i ricottą

sos pomidorowy z bazylią

Dodatki

Pieczone ziemniaki / Pęczotto grzybowe / Warzywa gotowane

Deser

Sernik Philadelphia
Strudel jabłkowy

Menu Świąteczne

249 pln netto/os.

Kolacja serwowana do stołu

Przystawki

do podziału w stole
Tatar ze śledzia

musztarda dijon / kapary / olej lniany / orzechy włoskie / koper

Pstrąg wędzony

burak piklowany / rukola / kwaszony ogórek / ziemniak z gzikiem

Dorsz

mączka kukurydziana / sos porowy / wędzona śliwka / miód pitny

Pierogi

kapusta / grzyby

Pate z soczewicy

kwaszona kapusta / grzyby

Kacze piersi sous vide

sos wiśniowy a cognac / rozmaryn / tapenada grzybowa / philadelphia

Tatar wołowy

ogórek kwaszony / szalotka / marynowane podgrzybki

Zupa

Krem z borowików

groszek ptysiowy

Barszcz czerwony

łazanki

Danie główne

do wyboru
Łosoś z patelni

kaszotto grzybowe / sos z kwaszonych ogórków / świeży koper

Udka z kaczki confite

sos żurawinowy / ziemniaki pieczone / karmelizowane buraczki

Ravioli z grzybami

emulsja truflowa / rukola / parmezan

Deser

Strudel jabłkowy z cynamonem

lody śmietankowe

Nie znalazłeś oferty, które Cię zadowala w 100%? Potrzebujesz specjalnego menu, indywidualnej formuły Twojego eventu? Odezwij się do nas, a my zaproponujemy Ci rozwiązania, które sprostają Twoim wymaganiom.