FINGERFOOD
13 pln netto/szt. sugerowana ilość 5-8 szt. na osobę
Shot z krewetką w tempurze
melon / mięta / tequila / ogórek
Shot z tofu w tempurze
salsa mango / chili / melon
Bruschetta z pomidorami
mozzarella / oliwki / pesto bazyliowe / bagietka
Grzanka z kozim serem
burak/ salsa orzechowa / rukola
Kanapeczka z szynką Parmeńską
ser gorgonzola / orzechy włoskie / gruszka / rukola / bagietka
Kanapeczka z piersią z kaczki
remulada selerowa / żurawina / bagietka
Tatar wołowy na pieczywie razowym
ogórek kwaszony / szalotka / suszone żółtko / majonez pietruszkowy
Siekany tuńczyk na pumperniklu
Sezam / wakame / Philadelphia
Grzanka z kozim serem
burak / salsa orzechowa / rukola
Łosoś wędzony na bagietce
pieczona papryka / serek chrzanowy / pesto z kopru / bagietka
Szpadka z tuńczyka
teriyaki / sezam / arbuz / tykwa
Mini sałatka z kurczakiem
pomidorki cherry / ogórek / edamame / surimi / sos koktajlowy
Mini paszteciki z wołowiną
pieprz syczuański / kolendra / dip jogurtowy / mięta / czosnek
Mus mascarpone
morele z rumem / biszkopt w kawie
Mini sernik z białą czekoladą
Pana cotta waniliowa z musem mango
BUFET I
170 PLN netto / os
Przekąski zimne:
Tatar z pomidora
baba ghanoush / czarnuszka / prażone orzechy nerkowca
Polędwiczki wieprzowe sous vide
sos tatarski / chrzan śmietanowo-winny
Sałata rzymska
grillowany kurczak / ser camembert / żurawina / vinegrette
Carpaccio z marynowanego buraka
zapiekany ser kozi / roszponka / orzechy ziemne w słonym karmelu
Wolno pieczony schab wieprzowy
sos porowy / czerwony pieprz
Pieczywo
Zupa:
Krem gruszka-pietruszka
grzanki ziołowe
Danie Główne:
Żeberka wieprzowe
orzechy ziemne / caponata warzywna / BBQ
Filet z kurczaka zagrodowego
szpinak / sos gorgonzolla / pomidorki koktailowe
Eskalopki z pstrąga potokowego
sos śmietanowo-winny / pesto z suszonych pomidorów
Dodatki:
Pieczone ziemniaki / rozmaryn / czosnek
Ryż w curry
BUFET II
240 PLN netto / os
Przekąski zimne:
Tatar z polędwicy wołowej
szalotka / kwaszony ogórek / majonez pietruszkowy
Pieczony rostbef rasy Hereford
sos chrzanowy / rukola / pieprz zielony marynowany
Łosoś wędzony
segmenty cytrusów / rukola / aioli cytrynowe
Sałata rzymska
grillowany kurczak / crispy becon / aioli / cheery
Pierś z kaczki sous vide
chutney ze śliwek / pomarańczowe glaze
Siekany tuńczyk
guacamole / chips kukurydziany papadums / teryjaki / czarnuszka
Pieczywo
Zupa:
Capuccino z borowików tymiankiem pachnące
groszek ptysiowy
Danie główne:
Udka z kaczki confite
pieczone jabłka / majeranek
Beef Bourgignon w czerwonym winie
Pieczony łosoś w liściu bananowca
kafir / trawa cytrynowa / sos śmietanowy
Gnocchi z kozim serem
pesto bazyliowe / rukola / parmezan